De ce in Biblie nu se regasesc desenele sau picturile celor care au scris-o!!!

Omul in antichitate inainte sa invete sa scrie a invatat sa deseneze! Multe din aceste texte din Biblie au fost insotite de catre desene sau picturi ale celor ce incercau sa descrie cat mai bine ceea ce se intampla in acele vremuri. Aceste desene sau picturi au fost scoase datorita faptului ca reprezentau lucruri sau evenimente ce ne sunt ascunse chiar si in zilele noastre.

S-a preferat in schimb lasarea doar a unor texte care sa nu dea prea mult de banuit dar care insa sa specifice in mare ceea ce s-a petrecut! Daca aceste texte sunt puse cap la cap si analizate raspunsul este unul cu adevarat socant pentru oricine!

Cu toate acestea in ciuda faptului ca aceste reprezentari grafice, desene sau picturi au fost scoase din Biblie ele s-au regasit in forma lor originala in Biserici! Ele reprezentau anumite scene, evenimente sau chiar personaje exact asa cum s-au petrecut ele insa cu timpul dupa fiecare restaurare a fiecarei biserici multe dintre aceste picturi sau icoane au fost retusate si modificate radical pentru a le ascunde oamenilor adevarata lor fata!

By skyalien

Leave a comment